Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟ: «Κλείνει» Μπεργκ, πάει για αμυντικό

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που δεν χάνει τις ελπίδες του για τον Έρικ Φάλκενμπουργκ. Ραΐκοβιτς και Ντελπιέρ για την άμυνα.

ΠΑΟ: «Κλείνει» Μπεργκ, πάει για αμυντικό

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, που δεν χάνει τις ελπίδες του για τον Έρικ Φάλκενμπουργκ. Ραΐκοβιτς και Ντελπιέρ για την άμυνα.

\r\nΤο μεγάλο βήμα για την απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ έγινε και πλέον ο Σουηδός φορ προβάρει τα πράσινα.\r\n\r\nΟ Νίκος Νταμπίζας εξασφάλισε τη συγκατάθεση του Αμβούργου για την αποδέσμευση του παίκτη χωρίς χρήματα (οι Γερμανοί θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του που αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ για την ερχόμενη σεζόν μαζί με την εφορία) και ο 27χρονος άσος αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα.\r\n\r\nΕφόσον τηρηθούν όσα είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και καιρό, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι περίπου 400.000 ευρώ.\r\n\r\nΈφυγε, αλλά ελπίζουν να γυρίσει \r\n\r\nΟ Έρικ Φάλκενμπουργκ βρίσκεται ξανά στην Ολλανδία, αφού διαφώνησε για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων, παρουσιάζοντας επιφυλάξεις που έχουν να κάνουν με την οικονομική συνέπεια του συλλόγου. Η υπόθεση του 25χρονου μέσου δεν έχει «χαλάσει», ωστόσο υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες και είναι αμφίβολο αν θα ξεπεραστούν.\r\n\r\nΠάντως ο Γιάννης Αναστασίου θέλει πολύ τον Ολλανδό χαφ και θα γίνει μία ύστατη προσπάθεια, δίχως όμως ο Παναθηναϊκός να μπορεί να διαφοροποιήσει την τακτική που έχει στις διαπραγματεύσεις, ούτε ασφαλώς να κάνει την οικονομική υπέρβαση από τα στενά οικονομικά του δεδομένα.\r\n\r\nΦουλ για αμυντικό\r\n\r\nΟ Γιάννης Αναστασίου θέλει να ενισχύσει την άμυνα του Παναθηναϊκού και προτεραιότητα έχουν Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ίσως, όμως, όχι μόνο…\r\n\r\nΑπό τη Γερμανία λέγεται πως οι «πράσινοι» εξετάζουν δύο περιπτώσεις αμυντικών με καλό βιογραφικό. Ο πρώτος είναι ο 24χρονος Σέρβος Σλόμπονταν Ραΐκοβιτς, που φέτος είχε 13 συμμετοχές με το Αμβούργο και μολονότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015 μπορεί να αποκτηθεί δανεικός. Ο δεύτερος είναι ο 32χρονος Γάλλος Ματιέ Ντελπιέρ, που φέτος είχε 23 συμμετοχές και 1 γκολ με τη Χόφενχαϊμ, η οποία δεν αποκλείεται να τον δίνει ως ελεύθερο παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2014.\r\n\r\n* Ανοικτές παραμένουν για τον Παναθηναϊκό οι υποθέσεις των Καραγκούνη και Ντιαρά. Αντίθετα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τον Άγγελο Χαριστέα, όπως ξεκαθάρισαν κύκλοι της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY