Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δένει» σε άμυνα κι επίθεση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την ενίσχυση της άμυνάς του, όπου δεδομένη θεωρείται μόνο η παρουσία του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου, καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Βελάσκες.

«Δένει» σε άμυνα κι επίθεση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός κινείται για την ενίσχυση της άμυνάς του, όπου δεδομένη θεωρείται μόνο η παρουσία του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου, καθώς αναμένεται να αποχωρήσουν οι Μπουμσόνγκ, Πίντο και Βελάσκες.

\r\nΟι «πράσινοι» έχουν κάνει πρόταση στον Γιώργο Κουτρουμπή. Αυτή αφορά τριετές συμβόλαιο με απολαβές 65.000 ευρώ και περιμένουν την απάντηση του 22χρονου αμυντικού. Ο τελευταίος έχει προσφορά και από την ΑΕΚ, που ωστόσο δεν είναι στα ίδια επίπεδα, ενώ είναι σαφές πως θα προτιμούσε να παίξει στη Σούπερ Λίγκα.\r\n\r\nΣτο μεταξύ, ο Βαγγέλης Μόρας είναι πιο κοντά από ποτέ στον Παναθηναϊκό. Πληροφορίες κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία των δύο πλευρών για διετές συμβόλαιο, αλλά εφόσον επιβεβαιωθούν θα πρέπει να εξασφαλίσει ο 32χρονος αμυντικός την ελευθέρας του από την Ελλάς Βερόνα. Ο ίδιος πιστεύει πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα και πιθανώς το θέμα να έχει κλείσει θετικά μέχρι την Κυριακή.\r\n\r\n«Κλείνει» ο Μπεργκ \r\n\r\nΡαντεβού με τον Μάρκους Μπεργκ θα έχει σήμερα στη Σουηδία ο Γιάννης Αναστασίου. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα του αναλύσει τα σχέδια που έχει για εκείνον και τον ηγετικό ρόλο που προτίθεται να του αναθέσει στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Η προσφορά των «πράσινων» είναι για συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες απολαβές 400.000 ευρώ συν 200.000 ως μπόνους στόχων. Εκφράζεται η αισιοδοξία πως ο ποδοσφαιριστής θα πει το «ναι», ενώ το Αμβούργο δεν θα έχει αντίρρηση να τον αποδεσμεύσει για να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.\r\n\r\nΣτο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός προχωρά και για την απόκτηση δεύτερου επιθετικού, καθώς ο Τοτσέ θα επιστρέψει στην Ισπανία και ο Φιγκερόα δεν θα ανανεώσει. Φήμες αναφέρουν πως πρόκειται για λύση από την Ολλανδία και κάνουν λόγο για τον 23χρονο Τζόφρι Καστιλιόν του Άγιαξ. Ο πανύψηλος Ολλανδός φορ (1,92μ.), με θητεία στις «μικρές» ομάδες της χώρας, μένει ελεύθερος από τον «Αίαντα», με τον οποίο είχε φέτος 33 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.\r\n\r\nΣε ό,τι αφορά στη μεσαία γραμμή, ο Έρικ Φάλκενμπουργκ θεωρείται κλεισμένος (θα πάει ο Γιάννης Αναστασίου στην Ολλανδία για να τελειώσει τη μεταγραφή με την Άλκμααρ), αλλά μάλλον δεν προχωρά η υπόθεση του Τόμας Μπόρεκ, αφού η Ντούκλα Πράγας αξιώνει χρήματα για τον 27χρονο άσο.\r\n\r\nΠρος Αγγλία ο Καπίνο \r\n\r\nΗ μεταγραφή του Στέφανο Καπίνο στη Νάπολι έχει «παγώσει». Πλέον αναζητείται πρόταση για τον νεαρό γκολκίπερ στην Αγγλία.\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY