Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλάζει σήμα η Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση ώστε να κερδίσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους οποίους οι σχέσεις έχουν φτάσει πολλές φορές στα άκρα.

Αλλάζει σήμα η Γιουνάιτεντ

Η οικογένεια Γκλέιζερ αποφάσισε να προβεί σε μια κίνηση ώστε να κερδίσει τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους οποίους οι σχέσεις έχουν φτάσει πολλές φορές στα άκρα. \r\n\r\nΟι ιδιοκτήτες της ομάδας σκέφτονται να αλλάξουν το σήμα ώστε αυτό να παραπέμπει περισσότερο σε ποδοσφαιρικό σύλλογο και λιγότερο σε επιχείρηση!\r\n\r\n

\r\n

Αυτό για το οποίο έχει κατηγορηθεί έντονα η οικογένεια Γκλέιζερ, είναι ότι αντιμετωπίζει την ομάδα ως μια επιχείρηση από την οποία θέλει να βγάζει μόνο κέρδη και όχι σαν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο.

\r\n

Εδώ και λίγες ημέρες λοιπόν υπάρχουν κάποιες σκέψεις να αλλάξει το σήμα του συλλόγου, το οποίο διατηρείται με τη σημερινή του μορφή από το 1998.

\r\n

\r\n

Ήδη έχει ανατεθεί σε πολλούς γραφίστες να κάνουν τις προτάσεις του για ένα σήμα, το οποίο θα θυμίζει σε εικόνα το προηγούμενο.

\r\n

\r\n\r\n\r\n

\r\n

Η Γιουνάιτεντ χρησιμοποιούσε το παραπάνω σήμα για περίπου 43 χρόνια, πριν παρθεί η απόφαση αλλαγής του, η οποία σύμφωνα με τον Εντ Γούντγουορντ ήταν τουλάχιστον ατυχής έμπνευση. «Είπα στους ανθρώπους μας ότι πρέπει να έχουν στο μυαλό τους, πως είμαστε ένας σύλλογος με ιστορία 135 ετών. Είμαστε ποδοσφαιρικός σύλλογος και όχι επιχείρηση και το σήμα πρέπει να αλλάξει» τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της Γιουνάιτεντ.\r\n\r\nΠηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY