Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Γέμισαν γυμνές φωτογραφίες διασήμων τα social media (pics)

Θύματα hacker έπεσαν διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες, όπως η Τζένιφερ Λόρενς, η Ριάνα και "είδαν" γυμνές τους φωτογραφίες να κατακλύζουν τα social media! 

Γέμισαν γυμνές φωτογραφίες διασήμων τα social media (pics)

Θύματα hacker έπεσαν διάσημες ηθοποιοί και τραγουδίστριες, όπως η Τζένιφερ Λόρενς, η Ριάνα και “είδαν” γυμνές τους φωτογραφίες να κατακλύζουν τα social media! \r\n\r\nΣύμφωνα με το Buzzfeed, οι φωτογραφίες κλάπηκαν από τα κινητά των θυμάτων μέσω του iCloud. Συνολικά πρόκειται για 101 ονόματα. Εκπρόσωπος της Τζένιφερ Λόρενς επιβεβαίωσε στη MailOnline ότι οι γυμνές φωτογραφίες της ηθοποιού είναι αληθινές.\r\n\r\nΟ hacker που έχει στην κατοχή του το γυμνό υλικό της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού έγραψε στο 4chan ότι δέχεται δωρεές μέσω Paypal με αντάλλαγμα ένα video που όπως υποστηρίζει δείχνει τη Λόρενς σε ερωτικές περιπτύξεις, γράφει η Daily Mail.

\r\n

\r\n

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ buzzfeed\r\nΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ buzzfeed\r\n«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να βλέπουμε πώς κάποιοι παίρνουν στα χέρια τους την ιδιωτική ζωή σας» έγραψε στο Twiiter η Τζένιφερ Λόρενς.\r\n\r\nΟ εκπρόσωπός της δε ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού.\r\n\r\n«Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής. Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Τζένιφερ Λόρενς όπως μετέδωσε το ΤΜΖ.

\r\n \r\n

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Daily Mail\r\nΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Daily Mail

\r\n
Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Άμπερ Χέρντ η Αβρίλ Λαβίν η Γκάμπριελ Γιούνιον και η Χέιντεν Πανετέρ.
\r\nΘύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως η Κιμ Καρντάσιαν η Κέιτ Άπτον η Χίλαρι Ντάφ η Τζέιν Μακάρθι σύμφωνα με την ιστοσελίδα Μashable.\r\n\r\nΠηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY