Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο και απειλές στη Βουλή μετά το βίντεο που παρουσίασε ο Κασιδιάρης και «καίει» τον Μπαλτάκο για τις αποκαλύψεις του (vid)

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης υπέβαλλε ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.

Ξύλο και απειλές στη Βουλή μετά το βίντεο που παρουσίασε ο Κασιδιάρης και «καίει» τον Μπαλτάκο για τις αποκαλύψεις του (vid)

Την παραίτησή του από την θέση του γραμματέα της κυβέρνησης υπέβαλλε ο Τάκης Μπαλτακος εκ των στενότερων συνεργατών του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο αλλά και την κατάθεση στα πρακτικά της Βουλής, των διαλόγων που είχε ο Ηλίας Κασιδιάρης μαζί του.\r\n\r\n«Όλα όσα ειπώθηκαν από μένα είχαν σκοπό να απαλλαγώ από τις πιέσεις που μου απηύθυναν οι βουλευτές της ΧΑ κατηγορώντας με ότι έχω συμμετάσχει σε συνωμοσία εναντίον τους».\r\nΑυτά αναφέρει μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Μπαλτάκος, σε γραπτή δήλωσή του με την οποία ανακοινώνει ότι υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του γγ της κυβέρνησης και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε.\r\n\r\nΤην άμεση διερεύνηση της καταγγελίας Κασιδιάρη, ότι έχει στα χέρια του οποτικοακουστικό υλικό με συνομιλία που φέρεται να είχε με το γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Παναγιώτη Μπαλτάκο, από το οποίο προκύπτει ότι είναι πολιτική η δίωξη του κόμματός του, ζήτησαν όλα τα κόμματα.\r\n\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Ηλία Κασιδιάρη με βάση το άρθρο 370 παρ. 1&2 του ποινικού κώδικα για υποκλοπή και χρήση υποκλαπέντος υλικού.\r\n\r\nΣε αυτή την συνομιλία η οποία έγινε λίγο μετά την σύλληψη και την μη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη ο κ. Μπαλτάκος φέρεται να λέει ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έγινε έξαλλος με τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης γιατί δεν προφυλακίστηκαν όλα τα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο κ. Μπαλτάκος παραδέχεται επίσης ότι οι διώξεις ασκήθηκαν γιατί έκοβαν ψήφους από τη ΝΔ. Λέει επίσης ότι: “σας αφήσανε πολύ απλά γιατί δεν υπάρχουν στοιχεία”.\r\n\r\nΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NuyMHo_53YU\r\n\r\nΕπεισόδιο με το γιο του Μπαλτάκου στην Βουλή\r\n\r\nΣκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν στην Βουλή, με τον γιο του Τάκη Μπαλτάκου να εισβάλλει μαινόμενος στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον 1ο όροφο προκειμένου να ζητήσει τον λόγο για τις αποκαλύψεις Κασιδιάρη για τον πατέρα του.\r\n\r\nΣύμφωνα μα αυτόπτες μάρτυρες, ο γιός του κ. Μπαλτάκου εισέβαλλε κλωτσώντας τις πόρτες, άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα ενώ σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή, έριξε κλωτσιά στον βουλευτή Αρτέμη Ματθαιόπουλο χαστούκισε τον Μιχάλη Αρβανίτη και έριξε δυο γροθιές στο Νίκο Κούζηλο.\r\n\r\nΤον γιο του κ. Μπαλτάκου έβγαλαν σηκωτό από τη Βουλή, οι αστυνομικοί.\r\n\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY