Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Φρούριο η ΓΑΔΑ – Κάλεσμα από τη Χ.Α. για συγκέντρωση

Τα μέλη της έξω από την ΓΑΔΑ καλεί συνεχώς η Χρυσή Αυγή προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αρχηγό, τους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος που έχουν συλληφθεί στην γιγαντιαία επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη.

Φρούριο η ΓΑΔΑ – Κάλεσμα από τη Χ.Α. για συγκέντρωση

Τα μέλη της έξω από την ΓΑΔΑ καλεί συνεχώς η Χρυσή Αυγή προκειμένου να συμπαρασταθούν στον αρχηγό, τους βουλευτές και τα μέλη του κόμματος που έχουν συλληφθεί στην γιγαντιαία επιχείρηση που είναι σε εξέλιξη.\r\n\r\nΙσχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί έξω από την ΓΑΔΑ και περιφρουρούν το κτίριο της ασφάλειας αφού σιγά σιγά έχουν αρχίσει να μαζεύονται μέλη της Χρυσής Αυγής.

\r\n

\r\n

Γράφει η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:\r\n\r\n”Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος συνελήφθη και τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις βουλευτές ενώ περίπου τριάντα στελέχη οδηγούνται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής μετά από εντάλματα που εκδόθηκαν για “εγκληματική οργάνωση”. Καλούνται όλοι οι Συναγωνιστές σε συμπαράσταση διαμαρτυρίας απέναντι σε μια παράνομη και πρωτοφανή απόφαση.”

\r\n

\r\n

\r\n

Μέλη της Χρυσής Αυγής αρχίζουν να συγκεντρώνονται ΦΩΤΟ NEWSIT\r\nΜέλη της Χρυσής Αυγής αρχίζουν να συγκεντρώνονται ΦΩΤΟ NEWSIT

\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY