Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Η ομολογία της μάνας που σκότωσε και έβαλε στην κατάψυξη το μωρό της (pics)

Η τοξικομανής γυναίκα άνοιξε το στόμα της στο αστυνομικό τμήμα και πλέον οδηγείται στον εισαγγελέα - Τι δηλώνει η γιαγιά του βρέφους...

Η ομολογία της μάνας που σκότωσε και έβαλε στην κατάψυξη το μωρό της (pics)

Η τοξικομανής γυναίκα άνοιξε το στόμα της στο αστυνομικό τμήμα και πλέον οδηγείται στον εισαγγελέα – Τι δηλώνει η γιαγιά του βρέφους…\r\n\r\nΤο κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε τη μητέρα. Το χτύπησε άσχημα με τα χέρια της και το άφησε χωρίς ιατρική βοήθεια.\r\n\r\nΤην επόμενη το βρέφος πέθανε. “Έκλαιγε πολύ και το χτύπησα για να ησυχάσει. Δεν ήθελα να το σκοτώσω” φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν. Η μητέρα – φόνισσα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.\r\n\r\nΑπόκτησε κονσόλα Ps Vita μόνο με 199€ και με δώρα στο Public.gr!\r\n\r\nΤο ασύλληπτο έγκλημα στο Αλεποχώρι Αχαΐας έχει συγκλονίσει τη χώρα. Η 31χρονη μητέρα έβαλε στην κατάψυξη το άψυχο σώμα του παιδιού της, όταν διαπίστωσε πως είχε πεθάνει και δεν ειδοποίησε κανέναν! Ακόμα και οι Αστυνομικοί “πάγωσαν” όταν πήγαν στο σπίτι της οικογένειας!

\r\n

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI\r\nΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

\r\n

\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα είχε βγάλει το μωρό από την κατάψυξη όταν επέστρεψε ο σύζυγός της, χθες το πρωί (09-07-2013) στο σπίτι από δουλειές. Έλειπε από την Πέμπτη και ήταν εκείνος που ειδοποίησε και αποκάλυψε στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί.\r\n\r\nΗ αστυνομία έχει έρθει σε επαφή με τον εισαγγελέα ανηλίκων, προκειμένου να δουν τι θα γίνει με τα άλλα δύο ανήλικα παιδιά της οικογένειας (16 μηνών το καθένα).\r\n\r\nΕάν δηλαδή θα παραμείνουν με τον πατέρα και την γιαγιά τους ή εαν θα τα αναλάβει κάποια κοινωνική υπηρεσία. Στη Χαλανδρίτσα βρίσκεται και η γιαγιά των παιδιών η οποία τα φρόντιζε. Η ίδια μίλησε στο dete.gr και δήλωσε πως έφυγε την περασμένη Παρασκευή (05-07-2013) από το σπίτι στο Αλεποχώρι.

\r\n\r\n

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI\r\nΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

\r\n

\r\nΕπέστρεψε την Τρίτη και αντίκρισε το μοιραίο. Οπως είπε η γιαγιά (μητέρα του άνδρα) το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί. Μάλιστα η μητέρα είχε σχέση και με τον αδελφό του συντρόφου της ο οποίος όμως προ ετών βρέθηκε νεκρός, κάτω από συνθήκες που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί σε ποτάμι στην περιοχή. Η οικογένεια είχε απασχολήσει το παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά και κλοπές.\r\n\r\nΤο χρονικό και η αποκάλυψη της φρίκης\r\n\r\nΟι πληροφορίες μέχρι στιμγής λένε, ότι το κακό έγινε το πρωί του Σαββάτου. Η 31χρονη, αφού πρώτα χτύπησε το αγοράκι με τα χέρια της, το πέταξε στο παρκοκρέβατο, στο οποίο δεν υπήρχε στρώμα. Έπειτα από κάποιες ώρες το βρέφος κατέληξε, καθώς η μητέρα δεν ζήτησε ιατρική βοήθεια. Στη συνέχεια, τοποθέτησε το βρέφος στο ψυγείο, που βρίσκεται στην αποθήκη…\r\n\r\nΧθες το πρωί ο σύζυγος της φόνισσας επέστρεψε στο σπίτι της οικογένειας. Οι πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα, λίγο πριν γυρίσει ο άντρας της, έβγαλε το παιδί από την κατάψυξη και το έβαλε στην κούνια του. Ο άντρας της έτρεξε να το δει, μόλις μπήκε στο σπίτι αλλά… αντίκρισε το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Στις 16:00 το απόγευμα κάλεσε την Αστυνομία και η ιστορία φρίκης άρχισε να γίνεται γνωστή στο πανελλήνιο, προκαλώντας ανατριχίλα…\r\n\r\nΓνωστή η οικογένεια στην Αστυνομία\r\n\r\nΣύμφωνα με το PatrasTimes, η 31χρονη είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα. Ο πρώτος της σύζυγος, πριν από μερικά χρόνια, είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας, δίχως όμως να έχει διαλευκανθεί αν επρόκειτο για ατύχημα, δολοφονία ή αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY